formulieren
goed verzekerd 

Alle verzekeringen, één aanspreekpunt

Welke verzekering je ook nodig hebt, Wij regelen  het zodat jij onbezorgd kunt reizen, rijden, wonen en werken. Wij denken  graag met jou mee en kijkt naar jouw persoonlijke situatie. Welke verzekeringen heb je precies nodig, passen het beste bij jou en, niet onbelangrijk, zijn het voordeligst? Geef je verzekeringen uit handen en ga onbezorgd door het leven.

Onbezorgd onderweg

Maak je elke dag gebruik van je auto voor woon-werkverkeer of maak je in het weekend verre tochten? Rij je op je scooter door de ochtendspits van een drukke stad om je kind naar school te brengen of pak je je e-bike om broodjes te halen bij de bakker? In de zomer een uitgebreide trip door Zuid-Europa met je caravan?

Wat je rijgewoontes ook zijn, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je goed verzekerd bent wanneer je de weg op gaat. Verzeker jezelf tegen letsel en schade bij anderen en tegen schade aan je eigen voertuig zodat je met goed gevoel de weg op kunt.

Schakel verzekert:
 • Autoverzekeringen
 • Bromfietsverzekeringen
 • Caravanverzekeringen
 • Oldtimerverzekering

Onbezorgd leven

Een aanrijding door onoplettendheid, een bal door de ruit van je buurman, een ongeluk van een familielid of een onverwachts ontslag. Kleine en grote gebeurtenissen die gevolgen hebben voor hoe je leeft. Zo kan letselschade oplopen tot enkele honderdduizenden euro‘s aan kosten. En de kosten van een serieus arbeidsconflict kunnen ook onverwacht hoog oplopen.

Met de juiste verzekeringen kun je jezelf en je gezin tegen deze kosten beschermen. Je verkleint de financiële risico’s en kunt een beroep doen op juridische hulp wanneer dat nodig is. Wij regelen dat graag voor je, zodat jij onbezorgd kunt leven.

Schakel verzekert:
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering

Onbezorgd wonen

Een huis is persoonlijk. Je slaapt er, je eet er, je maakt waardevolle herinneringen aan. Je verzamelt allerlei spullen om je heen. Spullen met emotionele waarde, maar ook met financiële waarde. Of het nou gaat om je platenspeler of de ring van je overgrootmoeder, je moet er zorgeloos van kunnen genieten.

Met onze verzekeringen kun je onbezorgd wonen en verzeker je meer dan alleen stenen. Van een knus appartement in het centrum van de stad tot een woonboerderij met uitgebreide akkers: met onze verzekeringen kun je onbezorgd wonen.

Schakel vezekert:
 • Inboedelverzekering
 • Kostbaarhedenverzekering
 • Opstalverzekering

Onbezorgd reizen

Op reis gaan is leuk. Toch kan er van alles gebeuren op reis: je bagage verdwijnt, er ontstaat schade aan de hotelkamer of het appartement waar je verblijft, of nog vervelender: een ongeluk in het buitenland.

Met de juiste verzekering kunnen deze zaken alsnog voorkomen, maar dan zonder vervelende consequenties. Je krijgt vervanging, een schadevergoeding en bij een ongeval regelen we dat je zo snel en soepel mogelijk weer naar huis kunt.

Schakel verzekert:
 • Doorlopende reisverzekering
direct regelen

Verzekeringsvoorstel aanvragen

Welke verzekering je ook zoekt. Wij regelen het voor jou. Zodat je goed verzekerd bent. Wil je persoonlijk advies? We helpen je graag verder en neem contact met ons op. 

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

AV_RienRegelt_10

Jouw adviseur verzekeringen

Ilona

Linda

Rob