Even-voorstellen-Ilona-Hagoort

Even voorstellen...

februari 2021

Onze nieuwste collega bij Rien Regelt; Ilona Hagoort. Deze vrolijke dame maakt sinds december 2020 deel uit van ons team en daarom willen we haar graag even voorstellen. 

Stel je eens voor, wie ben je, waar kom je vandaan?

Mijn naam is Ilona Hagoort en ik ben 26 jaar oud. Ik woon ongeveer 4,5 jaar samen met mijn vriend, Pascal Nederend, in Nieuwerbrug a/d Rijn. Afgelopen september stond onze bruiloft gepland, maar helaas hebben wij dit verplaatst vanwege Corona. Op dit moment staat de bruiloft gepland voor 21-05-2021. 

Hoe vind jij het om bij Rien Regelt te werken?

Ik werk nu iets meer dan 2 maanden bij Rien Regelt. Tot nu toe bevalt het goed en heb ik het naar mijn zin. Het werk is leuk en de collega’s zijn gezellig.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik was op zoek naar een baan in de buurt, vandaar dat ik voornamelijk heb gezocht in lokale krantjes. Hierin heb ik de vacature gevonden en heb ik, ondanks dat het niet is waarvoor ik heb geleerd, een brief geschreven.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor ben ik ongeveer 8 jaar werkzaam geweest op een zakelijk reisbureau. Dit houdt in dat ik de zakelijke reizen voor bedrijven regelde van A tot Z. Ook deze branche is hard geraakt door de Corona crisis. Daarom ben ik actief op zoek gegaan naar een andere uitdaging.

Wat zijn je werkzaamheden bij Rien Regelt?

Ik houd mij bezig met de verzekeringen. Dit is voor mij nieuw, dus volg ik ook nog een aantal cursussen/opleidingen om meer kennis over verzekeringen te krijgen. Wat ik op dit moment voornamelijk doe is het beantwoorden van klantvragen (telefonisch en per mail), het wijzigen van verzekeringen, het afsluiten van nieuwe verzekeringen en ik help mijn collega met het voorbereiden van de klantgesprekken.  

Welk onderdeel van je werk vind je het leukst en wat vind je het minst leuk?

Het leukste vind ik om mensen te helpen, zowel telefonisch als per mail. Elke klant heeft weer een andere vraag en dat maakt het werk divers. Het geeft een goed gevoel als je een klant naar tevredenheid hebt kunnen helpen.

Ik werk nog niet zo lang bij Rien Regelt, dus op dit moment kan ik niet zeggen wat het minst leuk is aan mijn werk. Er zullen op den duur altijd wel werkzaamheden zijn die minder leuk zijn, maar dat heb je denk ik bij alle banen wel.

Werk je liever thuis of op kantoor? En waarom?

Ik vind zelf ongeveer 75% kantoor en 25% thuis wel goed werken. Op kantoor werk je toch het beste, je hebt alles bij de hand en bij vragen zijn de collega’s dichtbij. Maar af en toe in een andere omgeving en weinig tot geen afleiding hebben werkt ook wel fijn.

Wat motiveert jou?

Het motiveert mij altijd als iemand laat blijken dat die blij is met je of zegt dat je iets goed hebt gedaan. Dan krijg ik altijd een extra boost om mijn best te (blijven) doen. 

Wat zijn je sterke kanten?

Ik denk dat één van mijn sterke kanten is dat ik leergierig ben. Verzekeringen is totaal iets anders dan waar ik voor geleerd heb. Doordat de reisbranche het op dit moment erg moeilijk heeft, moest ik wel op zoek naar een baan buiten deze branche. Hier stond ik open voor, maar de kans is erg groot dat je dan bepaalde kennis niet in huis hebt. Maar doordat ik open sta om nieuwe dingen te leren en waar nodig een cursus/opleiding te volgen, is het toch gelukt om een leuke en uitdagende baan te vinden. 

Wat doe je in je vrije tijd? Heb je hobby’s?

Ik vind eigenlijk heel veel dingen wel leuk om te doen. Maar echt hobby's waar ik regelmatig wat mee doe, heb ik niet zo heel erg veel. Wel vind ik het altijd erg leuk om te bakken, zoals taart en cake. Op mijn vorige werk stond ik hierom ook bekend en wilden ze altijd graag dat ik mijn 'probeersels' mee naar kantoor nam. Op dit moment heb ik wat minder tijd om te bakken, maar het lijkt mij wel weer leuk om dit vaker te gaan doen. Wie weet vinden ze het bij Rien Regelt ook wel lekker als ik mijn ‘probeersels’ meeneem naar kantoor.

Heb je gekke gewoontes? 

Het volume van de radio en de tv moet altijd op een rond getal staan. Ook al is bijvoorbeeld 17 een prima volume, dan zet ik hem toch op 20.

Waarvoor kunnen we jou wakker maken?

Om heel eerlijk te zijn word ik liever niet wakker gemaakt. Of het moet zijn omdat ik op vakantie ga en het vliegtuig vroeg vertrekt bijvoorbeeld, maar anders liever niet. Mijn vriend zit bij de vrijwillige brandweer, dus soms worden we in de nacht wakker gemaakt door de pieper vanwege een uitruk. Het duurt dan altijd erg lang voordat ik weer in slaap val. Daarom word ik liever niet wakker gemaakt, als het niet hoeft 😉

Wil je onze lezers nog iets meegeven? Een levensmotto, tegeltjeswijsheid of iets anders… 

Als je open staat voor nieuwe dingen, komt er vanzelf een nieuwe en leuke uitdaging op je pad.