https://s3.eu-west-2.amazonaws.com/mindcms-main/cmllbnJlZ2VsdC1ubA%3D%3D/655767bb09c47/av_rienregelt_05_1_20190605_111946.jpg
onbezorgd wonen

Wij regelen jouw hypotheek zodat jij onbezorgd kunt wonen

Of je de woning van je dromen kunt veroorloven hangt van veel verschillende factoren en je persoonlijke situatie af. Daarom vind je op onze website geen rekenhulp of kant-en-klare adviezen om verkeerde verwachtingen te voorkomen. Hypotheekadvies is altijd maatwerk.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur gaat altijd eerst met jou in gesprek en kijkt naar jouw financiële bandbreedte. Wat is je gezinssituatie? Wat voor woning zoek je precies? En welke maandelijkse lasten kun je dragen?

Al deze vragen beantwoorden we samen zodat je precies weet waar je aan toe bent en je nooit voor verrassingen komt te staan. We helpen je ook graag met het vinden van de hypotheek die het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Vraag gerust een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan om te zien wat wij voor jouw kunnen betekenen!

Vergelijkingskaart hypotheek

onze pakketten

Wij maken onderscheid tussen starters en doorstromers op de woningmarkt. Omdat doorstromers al een hypotheek hebben is de nieuwe financieringsaanvraag ietsje complexer en daardoor ietsje minder goedkoop. Wij helpen je van begin tot eind en dit is wat je daarvoor betaalt.

ik ben starter

€2.450,-

ik ben doorstromer

€2.950,-

direct regelen

Oriëntatiegesprek aanvragen

Welke hypotheek je ook zoekt: Wij regelen het voor jou. Zodat jij onbezorgd woont. Wil je persoonlijk advies? We helpen je graag verder.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw adviseur hypotheken

Linda

Maurits

Rien